Proteinová rýžová kaše Skyvit 500 g - Čokoláda a višně
O produktu
Instantní rýžovo-proteinová kaše SkyVit® obsahuje vysoce kvalitní, lehce stravitelný protein se sníženým obsahem laktózy a vysokým podílem vlákniny. Neobsahuje lepek.
Kaše je ideální jako snídaně, svačina nebo výživné jídlo kdykoliv během dne. Je výborně stravitelná, zasytí a doplní bílkoviny i energii.
Návod k přípravě
Uvnitř balení najdete praktickou odměrku.
- Použijte 2 vrchovaté odměrky na 1 porci (cca 50 g).
- Zalijte 150 ml horké vody nebo mléka.
- Pořádně promíchejte a nechte chvíli odstát.
Kaše je hotová během několika minut a představuje ideální kombinaci chuti a výživy.
Hmotnost: 500 g (cca 10 větších porcí)
Složení
Složení výrobku:
- Instantní rýžové vločky
- Syrovátkový koncentrát bez laktózy
- Sušené mléko
- Sušené višně (višně 57 %, cukr 19 %, fruktózo-glukózový sirup 19 %, citronový koncentrát 5 %, slunečnicový olej)
- Čekanková vláknina (inulin)
- Kakaový prášek se sníženým obsahem tuku
- Čokoládové pecky (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo 44 %, emulgátor: sójový lecitin E322, přírodní vanilkový extrakt)
- Sladidla: erythritol, stévie
- Karboxymethylcelulóza, modifikovaný škrob E1422
Bez lepku.
Výživové hodnoty
Na 100 g suché směsi // na 1 porci (50 g)
- Energetická hodnota: 1480 kJ / 354 kcal // 740 kJ / 177 kcal (9 % RHP)
- Tuky: 5,7 g // 2,9 g (4 %)
- – z toho nasycené mastné kyseliny: 3,4 g // 1,7 g (8,5 %)
- Sacharidy: 50 g // 25 g (10 %)
- – z toho cukry: 11 g // 5,5 g (6 %)
- Vláknina: 9,2 g // 4,6 g
- Bílkoviny: 21 g // 11 g (22 %)
- Sůl: < 0,5 g // < 0,25 g (< 4,2 %)
*RHP = Referenční hodnota příjmu. **Hodnoty jsou založeny na průměrné dospělé osobě (8400 kJ / 2000 kcal).
Upozornění
- Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.
- Skladujte na suchém místě mimo zdroje tepla.
- Po použití obal pečlivě uzavřete.
- Uchovávejte mimo dosah dětí mladších 3 let.
- Důležitá je pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.
Doplňkové parametry
Kategorie: | SPORTOVNÍ VÝŽIVA |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.